Rozes Portvin

Rozes Portvin

Rozes

I 1855 grundlagde Ostende Rozès, en god Vin producent fra Bordeaux, Rozès House. Oprindeligt markedsført i denne region (Bordeaux), fik Rozes et god omdømme af virksomhedens Port Vin takket være deres kvalitet. 

Oostende søn, Edmond Rozès, bidrog stærkt til udviklingen af huset. Han skabte “Rozès Port” mærke og indført en “portugisisk-formede” flaske, der gør det let at identificere. 

Etableret i Vila Nova de Gaia hvorfra sine vine, når den sendes over hele verden, Rozès fortsatte med at udvikle og styrke sig ud fra en fast overvågenhed der ligger omkring  kvaliteten. Den “terroir”, hvor vores “Quintas” er etableret giver os mulighed for at vælge de bedste druer fra Douro afgrænsede regionen. 

Vinfremstilling, aldring og blanding operationer er udsat for streng behandling under tilsyn af in-house vinkreatører og dermed sikre sammenhængen i Rozès stil – anerkendt af den elegance og delikatesse af sine vine. Respekt for dens arv, Rozès stadig et hus, hvor tradition, kvalitet og innovation er uadskillelige

Hjemmeside: www.rozes.com.pt

Se også denne adresse senere: http://www.vrankenpommery.com/en/rozes/our-heritage