Delaforce Portvin

Delaforce Portvin

Delaforce

Historien

Delaforces er en gammel familie af Huguenot oprindelse, som kan føre sin historie tilbage over 400 år.

Deres engagement i Portvins forretning stammer fra 1834, da John Fleurriet Delaforce kom til Porto for at oprette den nye firmaet Martinez Gassiot på vegne af sine partnere.
I 1868 grundlage hans søn George Henry Delaforce sit eget firma, House of Delaforce.

I årene, der fulgte, blev Delaforce hurtigt etableret som en af de førende portvin virksomheder, der udvidede sit salg til Tyskland, Frankrig, England, Irland, Rusland og de skandinaviske lande, samt i Portugal selv.

Mellem 1894 og 1906 blev selskabet udnævnt som leverandør af portvin til det portugisiske kongelige husholdning.

I årenes løb har Delaforce udviklet et ry for sine fremragende blanding kompetencer, som udtrykker sig i selskabets berømte års tawny portvine, His Eminence’s Choice og Curious & Ancient. Begge mærker blev oprindeligt oprettet i 1930.
Huset er også fejret for den elegante og fint lavet Delaforce vintage Port fremstillet af druer dyrket i Roncão og Rio Torto området i Douro.

I dag, ejes og drives Delaforce af Real Companhia Velha, også kendt som Royal Porto, der har over 250 års eksistens og uafbrudt aktivitet i Portvins handel.

Næsten hver Portvins stil er repræsenteret i Delaforce udvalg af vine, som sælges over hele verden.
Sin fornemme portefølje af produkter sætter virksomheden som en af de føreren af Portvine .

Tradition og den fortsatte forpligtelse til virkelige kvalitet og individualitet er en af de vigtigste grundlaget for House of Delaforce.

  • 1834 Det år, hvor John Fleurriet Delaforce forlod London i en alder af 26 for at begynde at arbejde med Portvins handel i Porto, og dermed begynder den lange historie og tradition, der videreføres 175 år senere.
  • 1868 Firmaet Delaforce starter, da hans søn, George Henry Delaforce, opstiller i erhvervslivet under hans navn og udvikler handelsforbindelserne med mange europæiske lande, herunder Skandinavien og Rusland, England og Irland, Tyskland og Frankrig.
  • 1903 Delaforce Sons & Co starter, når Henry og Reginald Delaforce gå ind i et partnerskab og indføre fremadrettet de berømte Delaforce Vintage Portvin og senere i 1930’erne, markedsføring af unikke navne som “His Eminence’s Choice” og “Curious & Ancient”.
  • 1968 til 2001 Delaforce blev en del af den internationale Distillers & Vintners Group (IDV) efter en lang partnerskab i England med sin stiftende medlem, Twiss, Browning & Hallowes, og efter aftale med partnerne, brødre Victor og John Delaforce. David Delaforce derefter blev administrerende direktør og mærkets ekspansion fortsatte i Portugal og dets vigtigste internationale markeder.

DEN NUVÆRENDE Delaforce er nu ejet af Real Companhia Velha. Virksomheden er dedikeret til at fremme Delaforce brand som kvalitet og har fastholdt familien link til dette formå

Hjemmeside : www.delaforce.pt